Sparringspartner

Heb je een leuk online idee maar weet je niet precies hoe je het technisch kunt uitvoeren? Laat het me weten,  Ik ben altijd bereid om tijdens een kop koffie hierover te sparren. Vaak komen daar namelijk de leukste ideeën uit. Let’s talk!

Website onderzoek

Net als de APK voor je auto is het goed om je website na een tijdje te laten controleren of er geen foutjes zijn ingeslopen. Zijn alle plugins en thema’s nog up-to-date,  is de laadsnelheid van de website nog snel genoeg en staan alle beveiligingsinstellingen nog goed ingesteld? Door jaarlijks jouw website te laten controleren ben je zeker van een veilige en goed functionerende website. Interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Snelheidsoptimalisaties

Laadde de website in het begin nog snel in, na een tijdje lijkt alles steeds langzamer te worden. De oorzaak kan van alles zijn; te grote afbeeldingen op de pagina, teveel externe javascripts die moeten worden ingeladen…

Wat de oorzaak van de vertraging ook is, ik zoek het uit en los het voor jou op. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten over Advies?

Wil je graag wat advies over jouw website. Vul het vragen formulier in en ik kom zo snel mogelijk met een antwoord.

Ik heb een vraag over Website advies

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan sivard.nl om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring