Sivard.nl
Van idee naar online oplossing
Sivard.nl
Van idee naar online oplossing
Sivard.nl
Van idee naar online oplossing
Sivard.nl
Van idee naar online oplossing

Portofolio

Een klein overzicht van mijn recente projecten en websites.

Code95.nl

code95_website_screenshot Voor code95.nl is een totaal redesign gemaakt waarbij ook een agenda is ingebouwd met daarin de opleidingen van code95.nl. Door een koppeling met Woocommerce te maken is het voor gebruikers mogelijk om direct te betalen en aan te melden voor de opleiding. Lees meer hierover  

www.raadgevers.nl

raadgevers portofolio afbeelding Voor Raadgevers Kuijkhoven is een redesign gedaan om hun oude website naar de huidige web-standaarden te brengen. Daarnaast is er aparte expert pagina voor Raadgevers gemaakt met een overzicht van alle deskundigen met hun expertise en contactgegevens. Deze pagina is, net als andere pagina’s, geheel door Raadgevers zelf te beheren.

Ned7.nl

sivard_nl_portofolio_ned7 Voor Briteminds Media BV en ActiZ is er een online platform NED7.nl ontwikkeld dat gericht is op de ouderen en de zorg. Binnen dit platform kunnen verscheidende zorgpartners en experts hun kennis delen over de verandere zorg in Nederland.

Irepairsoest.nl

sivard_nl_irepairsoest Voor Irepairsoest is een compleet nieuw redesign van de website gemaakt op basis van de WordPress oplossing “het online recept”.  Naast het verbeteren van het design is de bestaande content overgemigreerd naar een nieuwe verbeterde Url-structuur zonder verlies van ranking in de zoekmachines.

Tulpenrallye.nl

sivard_nl_portofolio_tulpenrallye Bij de Tulpenrallye, de oudste Nederlandse autorally, worden er elk jaar meer dan 1000 foto’s van de ongeveer 250 deelnemers genomen. Via een door mij ontwikkelde wordpress plugin kan de Tulpenrallye voor elke deelnemer een fotogallerij op hun website maken van alle genomen rallyfoto’s door slim gebruik te maken van Google Drive. Lees meer hierover

Specsymmetry.nl

sivard_nl_portofolio_specsymmetry Specsymmetry is de behandelpraktijk van Eric Vente (P.E.M. Vente), arts met speciale aandacht voor mensen die last hebben van duizeligheid, gehoorverlies en hoofdpijn.

Hoekstra.net

sivard_nl_portofolio_hoekstra Hoekstra verkeersopleidingen is een autorijschool in Alkmaar.  Door deze website als WordPress Multisite op te zetten komen alle verschillende rijschoolopleidingen van Hoekstra (beroepsopleidingen, instructeursopleidingen en rijbewijsopleidingen) en de SEO te optimaliseren is het verkeer op de website sinds de lancering met 300% toegenomen.

Sterkbeton.nl

sivard_nl_portofolio_sterkbeton Sterk Beton is een producent van betonproducten die graag vernieuwend is in producten en samenwerking.