WordPress plugin aanpassingen

De functionaliteit van WordPress is makkelijk uit te breiden door middel van plugins. Plugins zijn kleine stukjes code die je met een druk op de knop aan WordPress kun toevoegen. In de afgelopen jaren heb ik meerdere op maat gemaakte plugins gemaakt. Een kleine greep:

WordPress Thema aanpassingen

Hoe de indeling van je WordPress website eruit gaat zien wordt vooral bepaald in je WordPress thema. Naast het aanpassen van child theme heb ik ook zelf meerdere hoofdthema’s geprogrammeerd. De laatste is WP-Fundamental. Een WordPress thema speciaal gemaakt voor de populaire page builder Elementor.

REST-API's / SOAP Services

Veel externe systemen stellen een programmeer- interface beschikbaar zodat andere partijen met hun systemen kunnen koppelen. Vaak zijn dit REST-API’s of XML-SOAP Service. Door hiermee te koppelen kun je extra informatie tonen op je website. Zo heb ik bijvoorbeeld als interfaces gemaakt om kraskaarten te checken, kenteken informatie op te halen en prijsberekeningen van verzekeringen op basis van ingevulde formulieren op te halen.

Meer weten over Maatwerk?

Heb je vragen over maatwerk of heb je een website waar maatwerk nodig is. Vul het vragen formulier in en ik kom zo snel mogelijk met een antwoord.

Ik heb een vraag over maatwerk websites

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan sivard.nl om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring